Boomstam

Boomstam bijzettafel

Een boomstam kan je als stoere bijzettafel gebruiken in de woonkamer, bij de loungeset in de tuin of op een andere plek in of rondom je woning. Iedere boomstam is uniek. Een boomstam bijzettafel doet het op iedere plek in huis goed.

Op Bijzettafels.nl vind je een zeer uitgebreid assortiment aan boomstam bijzettafeltjes. Een boomstronk tafel is nog veel natuurlijker en grilliger dan een standaard houten bijzettafeltje. Wil je echt een tafeltje met een robuuste en natuurlijke uitstraling? Dan is een boomstam tafeltje een prachtige optie om de natuur naar binnen te halen. Geef je interieur een touch van het buitenleven mee met een boomstam bijzettafel.

Bijzettafel boomstam op poten of met wieltjes

Een boomstam is natuurlijk erg zwaar, wanneer je regelmatig het bijzettafeltje wilt verplaatsen is het handig om te kiezen voor een meubel op poten of met wieltjes. Vooral een boomstam tafeltje op wieltjes is erg gemakkelijk te verplaatsen. Op een bijzettafeltje kan je zetten wat je wilt. Of het nu een stijlvolle lamp is of heel praktisch de afstandsbediening of een koffiekopje.

Voor moderne én landelijke interieurs

Een boomstam bijzettafel is niet alleen geschikt voor een landelijk interieur, je kan deze bijzettafeltjes ook prima plaatsen in een strak en modern interieur. In een strak interieur zorgt de houten boomstam voor een prachtig contrast. Het is bijna kunstzinnig om een boomstam bijzettafeltje in je moderne interieur te hebben staan, hiermee haal je de natuur naar binnen.

Ga mee met de laatste trend

Wie op de hoogte is van de laatste woontrends, heeft waarschijnlijk gezien dat boomstam bijzettafeltjes steeds vaker voorkomen in het trendy interieurs van tegenwoordig. Boomstam meubels zijn helemaal hip. In ons assortiment vind je boomstam bijzettafels in alle vormen en maten. Wil je een trendy bijzettafel in je interieur? Bestel direct een boomstam bijzettafel en profiteer van de scherpe prijs en snelle levering.