Draadmand

Draadmand tafel

Een draadmand tafel is een prachtig opbergtafeltje dat je perfect kan gebruiken als bijzettafeltje. Profiteer naast het praktische van een bijzettafeltje ook van de extra opbergruimte dat een draagmand tafel biedt. Naast het feit dat dit tafeltje enorm praktisch is, is het ook een enorm stijlvol element voor in je woonkamer.

Een bijzettafel mand is ideaal voor het opbergen van een plaid, kussens of tijdschriften. Ook als je er niks in opbergt is geeft een draadmand tafel een stijlvolle en luchtige uitstraling.

Waarom een bank tafeltje ideaal is

Een bijzettafeltje, ook wel bank tafeltje genoemd, is ideaal voor als je op de bank zit en wat spullen even wilt wegzetten. Bijvoorbeeld je kopje koffie, theeglas, een boek of de afstandsbediening. In de mand onder het tafelblad kan je gemakkelijk wat extra spullen opbergen. De ruime in het tafeltje is ideaal voor een plaid, kussens of een verzameling tijdschriften.

Modern en stijlvol

Een draadmand tafel is niet alleen enorm handig en praktisch, een draadmand tafeltje is ook enorm modern en stijlvol. De laatste jaren zijn deze jaren enorm populair, wil je mee met de laatste woontrends? Dan kan een draadmand tafel niet ontbreken in de woonkamer. Het ideale van deze tafeltjes is dat ze erg licht van gewicht zijn, waardoor je ze gemakkelijk kan verplaatsen naar een andere plek in je woning.

Draadmand tafeltje bestellen

Het bestellen van een draadmand tafel kan eenvoudig en snel op Bijzettafels.nl. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment aan draadmand tafeltjes in verschillende maten en kleuren. Ook hanteren wij enorm scherpe prijzen voor onze gehele collectie aan bijzettafels. Alle getoonde tafels in ons assortiment hebben wij op voorraad en zijn dus ook direct uit voorraad leverbaar. Dit zorgt ervoor dat je na het bestellen kan rekenen op een snelle levering van de bestelling.