Glazen

Glazen bijzettafel

Wanneer je bezig bent met de inrichting van je huis denk je vaak in eerste instantie alleen aan de grote meubels, zoals een tafel, de stoelen, de bank en de kasten. Meubels die voor de basis van je interieur zorgen. Er is een grote kans dat je een essentieel meubelstuk bent vergeten, namelijk de bijzettafel. Ontzettend praktisch en mooi!

Een glazen bijzettafeltje is erg functioneel en zorgt voor extra woongemak. Een glazen bijzettafel is stijlvol en stevig, zonder dat het voor het oog veel ruimte in beslag neemt. Kortom, het perfecte meubelstuk dat in dienst staat van de rest van je interieur. Zeker bij een kleine woning is een bijzettafel van glas aangeraden.

Voordelen bijzettafel glas

Glazen bijzettafeltjes kunnen een groot voordeel hebben voor je interieur. Een bijzettafel is niet alleen erg handig voor in je woonkamer, maar ook bruikbaar voor in de slaapkamer, de keuken of de hal. Een bijzettafel komt eigenlijk altijd en overal van pas.

  • Ideaal voor het neerleggen van je spullen, zoals je koffiekopje, theeglas, boek, snacks, iPad of afstandsbediening.
  • Mooi podium voor vazen, fotolijstjes of andere woonaccessoires.
  • Ideaal voor het plaatsen van een lamp.
  • Zorgt ervoor dat je woonkamer ruimtelijk blijft.

Verschillende modellen

Bij ons heb je keuze uit een verscheidenheid aan prachtige glazen tafeltjes. Zowel in de maat als in design kan je alle kanten op door onze ruime collectie. Ons assortiment is uiteenlopend van goedkope modellen tot wat duurdere luxueuze modellen.

Je hebt de keuze uit verschillende designs. Kies je voor een volledig glazen bijzettafel of voor een bijzettafel met slechts alleen een glazen tafelblad en poten van hout of metaal. In onze collectie vind je verschillende soorten glazen bijzettafeltjes, van helder glas tot gehard glas. Wil je een echt bijzondere look? Kies dan voor zwart glas.

Glazen bijzettafel kopen

Het kopen van een glazen bijzettafel is eenvoudig en snel op Bijzettafel.nl. Voor iedere woonstijl is er wel een bijpassend tafeltje van glas te vinden. Door onze grote voorraad zijn alle modellen direct leverbaar. Wanneer je bij ons bestelt, mag je dan ook van een snelle levering uit gaan.