Industrieel

Bijzettafel industrieel

Ben je op zoek naar een handig klein tafeltje met een industriële uitstraling waar je alles op kwijt kunt tijdens het tv kijken? Dan is een industrieel bijzettafeltje een goede optie. Deze bijzettafeltjes hebben een excentrieke uitstraling. Naast de mooie uitstraling zijn bijzettafels gewoon enorm praktisch. Je kan namelijk heerlijk je voeten erop kwijt, maar ook een je theeglas, koffiekopje, iPad, boek of de afstandsbediening kan je erop kwijt.

Tegenwoordig zien wij de trend van vintage en industrieel nog steeds groeien. Zo zien we steeds meer industriële accenten terugkomen in de woonkamers van nu. Het is enorm hip om wat industriële meubels of accessoires in je woning te hebben. Een industriële bijzettafel geeft je een creatief en vintage tintje. Ook is het een prachtig podium voor een sfeerlamp, accessoires of een plant.

Verschillende modellen

In de webshop van Bijzettafel.nl vind je een zeer uitgebreid assortiment aan industriële bijzettafels in alle vormen, maten en kleuren. Of je nou op zoek bent naar een ronde of vierkante bijzettafel, wij hebben het allemaal voor de beste prijs. Een industriële bijzettafel bestaat vaak uit staal en hout. Staal heeft vaak dezelfde uitstraling, waar de verschillende houtsoorten allemaal een unieke uitstraling hebben.

Waar plaats je een industrieel bijzettafeltje?

Net als iedere bijzettafel kan je een industrieel bijzettafeltje op meerdere plekken in huis kwijt. De meest voor de hand liggende ruimte is natuurlijk de woonkamer. Een bijzettafeltje in de woonkamer functioneert vaak als meubelstuk om je voeten op kwijt te kunnen. Maar ook om je theeglas, koffiekopje of snacks erop weg te zetten. Een bijzettafeltje is natuurlijk erg praktisch, maar hoeft lang niet altijd gebruikt te worden. Zo kan je een industrieel bijzettafeltje ook prima in een verloren hoek in de woonkamer plaatsen om vervolgens sfeervolle accessoires of verlichting kwijt te kunnen.

Direct online bestellen

Het gemak van Bijzettafel.nl is dat je ruime keuze hebt uit allerlei verschillende modellen met allemaal een industriële uitstraling. Voor ieder budget is er wel een leuk tafeltje te vinden in onze webshop. Heb je er een gevonden die perfect binnen jouw woonstijl past? Bestel hem dan direct en profiteer van de snelle levering!